Jouw huid, mijn passie.

Vitortho

 

 

VitOrtho is een betrouwbaar, innovatief merk van Nederlandse bodem. Het levert een breed assortiment geavanceerde, kwalitatief hoogwaardige (orthomoleculaire) voedingssupplementen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Vitortho kiest uitsluitend voor grond- en hulpstoffen die het lichaam goed kan verdragen en dus niet belastend zijn.

• Geavanceerd, innovatief en de hoogste kwaliteit
• Optimaal opneembare verbindingen
• Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
• Deskundig advies

 

Boswellia 250mg en Curcuma 250mg: Dagelijks gebruik van Boswellia zorgt voor soepele gewrichten en ondersteunt het hart. Draagt bij aan normale mentale prestaties en een verantwoord cholesterolgehalte. Boswellia ondersteunt een goede maag-darmfunctie en stoelgang en een normale, regelmatige menstruatie.

 

Meer-in-1 Dagelijks: Multipreparaat met de beste vitamine- en mineraalverbindingen. Complete aanvulling op de dagelijkse voeding. Bevat onder meer vitamine C, D3 en zink ter ondersteuning van het immuunsysteem. Activeert de natuurlijke energie in het lichaam. Vrij van kruiden, gelatine, gist, toegevoegde suikers en synthetische kleur-, geur en smaakstoffen.