Jouw huid, mijn passie.

Now

 

 

NOW is wereldwijd één van de belangrijkste en hoogst gekwalificeerde bedrijven op de markt van orthomoleculaire voedingssupplementen. In Nederland is het één van de vijf meest geadviseerde merken bij therapeuten. Het kwaliteitsaspect staat hoog in het vaandel, of het nu gaat om de samenstelling van de producten of het productieproces. NOW voert deze kwaliteit ook door op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid.

• Hoge kwaliteit
• Gezonde prijs
• Grote naamsbekendheid
• Deskundig advies

C-1000 SR met Rozenbottel: Helpt bij de collageenvorming, is belangrijk voor het kraakbeen en de huid. Voor het behoud van sterke botten en een sterk gebit. Ondersteunt de werking van het zenuwstelsel en het immuunsysteem. Beschermt cellen tegen oxidatieve stress en draagt bij aan de regeneratie van de actieve vorm van vitamine E. Draagt bij aan het verminderen van vermoeidheid. Verhoogt de ijzeropname. Vertraagde afgifte.

 

B12 Geheugen Formule 1000 μg: Helpt bij het normaal psychisch functioneren. Goed voor het geheugen, het concentratievermogen en de leerprestatie. Draagt bij aan een heldere geest en geestelijke veerkracht.

 

Omega-3 Basis 180 mg EPA 120 mg DHA: Gezuiverde natuurlijke visolie. EPA en DHA hebben een gunstige werking op het hart bij een dagdosering van minimaal 250 mg van beide omega-3 vetzuren. DHA is goed voor de hersenen en het gezichtsvermogen bij een minimale dagdosering van 250 mg.

 

Lijnzaadolie 1000 mg: Plantaardige bron van alfa-linoleenzuur.

 

Magnesium Citraat 200 mg: Ondersteunt de werking van de spieren en het zenuwstelsel. Levert een bijdrage aan de elektrolytenbalans. Voor het behoud van sterke botten en tanden. Bevordert de energiestofwisseling.

 

L-Lysine 1000 mg: Bevat uitsluitend de natuurlijke L-vorm. Verhoogd gehalte aan L-lysine.