Jouw huid, mijn passie.

Darm Detox

 

Waarom Darm Detox?

Een goede gezondheid begint in de darm. Artsen zeggen al eeuwenlang dat “gezondheid in de darm begint”. Via ons darmstelsel nemen wij onze voeding op. Als door vervuiling in de darm de opname van voedsel niet goed verloopt, neemt het lichaam te weinig, verkeerde of vervuilde zaken op, met alle nare gevolgen van dien. Alles wat men dan nog aan de gezondheid van de rest van het lichaam wil verbeteren blijft dan enkel en alleen symptoombestrijding en is gedoemd te mislukken.

De in de darmen opgehoopte afvalstoffen worden ook wel “slakken” genoemd. De darm niet reinigen kan tot gevolg hebben dat ‘slakken’ zich ophopen en dit kan desastreuze gevolgen kan hebben voor de rest van de gezondheid.

Veel mensen hebben al stappen ondernomen om ervoor te zorgen dat hun darmen beter gaan functioneren. De term ‘ontslakken’ is tegenwoordig populair en dat is zeer terecht.

Schadelijke bacteriën hopen zich op en vormen een biofilm, een ongezonde slijmlaag in de darmplooien. De biofilm bevat naast bacteriën ook vaak schimmels en virussen. De aanwezigheid van de biofilm droogt de darmwand uit waardoor deze geïrriteerd raakt. Voedingsstoffen, maar ook medicijnen, worden vervolgens minder goed opgenomen terwijl schimmels en virussen wél doordringen in het bloed. Dit proces kan ontstekingsreacties, overgevoeligheden en overgewicht veroorzaken.

Bij de meeste mensen in de westerse wereld is de darmwand enigszins ontstoken en is er een ongezonde slijmlaag aanwezig.

 

Werking

De Darm Detox darmreinigingskuur maakt het mogelijk om je thuis op een veilige, eenvoudige en comfortabele manier te ontdoen van de ongezonde biofilm.

Het hoofdingrediënt is de gefermenteerde bast van de Oliepalmboom die de eigenschap heeft door de ongezonde slijmlaag in de darmen heen te dringen en de darmwand te bevochtigen. Dit zorgt dat deze slijmlaag zich niet meer kan hechten aan de darmwand en eenvoudigweg naar buiten komt glijden.

 

Andere darmreinigingsmethodes

Er bestaan veel darmreinigingsproducten en hierdoor ontstaat de vraag waarin Darmdetox zich onderscheidt ten opzichte van deze reguliere producten.

Reguliere darmreinigingsproducten

Veel darmreinigingsproducten bevatten ingrediënten die een ‘schurende’ werking hebben en hierdoor krampen en diarree kunnen opwekken. Naast deze vervelende bijwerking wordt ook vaak de biofilm niet volledig verwijderd.

Darmspoeling (Colonhydrotherapie)

De methode van de darmspoeling met water is weliswaar effectief, maar reinigt alleen de dikke darm. De dunne darm en de 12-vingerige darm blijven dan nog over waar niets mee gebeurt.

Slijmoplossende middelen

Er zijn ook darmreinigingsproducten die slijmoplossend werken en zowel de gezonde als de slechte slijmlagen in de darm oplossen. Dit is echter schadelijk voor de darmwand.

Darm Detox

Nu is er eindelijk een uniek product dat al deze nadelen níet heeft. Darm Detox zorgt ervoor dat niet alleen de dikke darm, maar het gehele darmstelsel op een effectieve, comfortabele en gemakkelijke manier gereinigd wordt zonder schurende werking. Het is tevens belangrijk om te weten dat Darmdetox geen enkel slijmoplossend bestanddeel bevat en niet de gezonde slijmlaag in de darmen aantast. Darm Detox is juist een product dat bevochtigend werkt en daarmee de darmwand doet opleven.

Met een schone darm heb je meer profijt van gezonde voeding omdat de voedingsstoffen beter worden opgenomen. Het immuunsysteem functioneert beter, je verliest overtollige centimeters en je voelt je weer fit en vitaal.

 

Voordelen

• Reinigt gehele darmstelsel
• Blijvende energie
• Slankere buikomtrek
• Eenvoudig te gebruiken
• Betere spijsvertering
• Comfortabel
• 100% natuurlijk
• Vrij van gluten, suiker en lactose

 

Kuur

De darmreinigingskuur wordt gebruikt voor de duur van 3, 6 of 12 dagen. De 3-daagse kuur kost € 148,50.

Eén verpakking/doosje is goed voor één dag. Een verpakking bestaat uit 7 zakjes voor 7 shakes. De zakjes worden gemixt met water en zo ontstaat een makkelijk in te nemen shake.

Het enige dat je eet (of eigenlijk drinkt) gedurende de kuur zijn de shakes die over de dag verspreid genomen worden. Wel zo makkelijk dat je niets anders hoeft klaar te maken. De shakes bevatten alle benodigde voedingsstoffen en geven een verzadigd gevoel waardoor je geen hongergevoel ervaart.