Jouw huid, mijn passie.

Nieuws

 

20 april 2020

De voorjaarslijn "Fruity Shades" van Peggy Sage make-up is binnen! De Fruity Shades-collectie bevat exotisch fruit en geeft je gezicht in een oogwenk een heldere teint, net op tijd voor het mooie zomerweer!

 

6 december 2019

Op 31 januari 2020 lanceert Neoderma twee nieuwe Bio-Peelings: Earth Editions en Floret Editions.

Met de nieuwe Bio-Peeling werken de algen- en plantextracten zorgvuldig samen in de strijd tegen (acne) littekens. Zij zorgen voor een stralende en vernieuwde huid, bestrijden huidveroudering, zonneschade en hyperpigmentatie, maar verbeteren ook de verslapte huid. In plaats van het vurige branden dat kan worden ervaren, is er met de nieuwe Bio-Peeling slechts sprake van een warmte tinteling van werkstoffen die in de huid hun werk doen en de bloedcirculatie stimuleren.

 

1 december 2019

Per 1 januari 2020 gelden er voor bijna alle Neoderma behandelingen nieuwe tarieven. De tarieven voor de Neoderma Quick treatment (45 minuten) en Microdermabrasie blijven ongewijzigd. 

 

5 november 2019

Speciaal voor de feestdagen is er nu een luxe verpakking van de kadobon beschikbaar! Geef je liever Neoderma-producten kado? Kijk dan eens naar de aanbiedingen van luxe gift sets van Neo-Hydro, Neo-Sense, Neo-Defense, Neo-Defense Dry en Neo-Youth.

 

30 september 2019

De najaarslijn "Dark Treasure" van Peggy Sage make-up is binnen! Voeg meer intensiteit toe aan je blik met de Amazing mascara en Eyebrow Tattoo wenkbrauwpotloden. Markeer je lippen met matte lippotloden, verfraai je teint met de Pinch Me-illuminator en perfectioneer je look met 3 nieuwe limited-edition nagellakkleuren. 

 

2 september 2019

Na twee hete zomers heb ik een (energiezuinige) airco in mijn salon laten installeren. Zo kun je ook op een warme dag genieten van mijn behandeling.

 

1 november 2017

Neoderma heeft de producten en het productieproces volledig vernieuwd door gebruik te maken van de meest geavanceerde Airless (licht- en luchtdichte ecosysteemverpakkingen) technologieën. Neoderma wordt gemaakt van de beste exclusieve grondstoffen, met behulp van o.a. allergeenvrije parfum, vrij van synthetische kleurstoffen, parabenen en methyl(chloro)isothiazolinone.