Jouw huid, mijn passie.

Reviews

 

Oef, wat was ik blij dat Petra weer open mocht. Het is altijd heerlijk om bij haar in de stoel te liggen. Petra verstaat haar vak en weet precies wat je huid nodig heeft. Ze geeft goed advies, maar is nooit opdringerig met de verkoop van haar producten. Hetgeen ik wel anders heb meegemaakt. Ze geeft een fantastische service, waardoor ik (na mijn verhuizing binnenkort) zeker de moeite blijf nemen om naar Weesp te rijden.
Top Petra !!!
Blijf zo doorgaan,
Linda K. april 2021

Heerlijk rustgevend, goede behandelingen met duidelijke vooruitgang en een fijn persoon!
Lynn S. juli 2020

Al sinds ik een aantal jaar geleden naar Weesp verhuisde, bezoek ik trouw Petra's salon in het centrum van Weesp. Haar gezichtsbehandelingen zijn erg fijn en Petra werkt met heerlijke producten. Ook voor het verven en in model brengen van mijn wenkbrauwen ga ik graag naar Petra. Voordat ik bij Petra terecht kwam heb ik verschillende schoonheidsspecialistes geprobeerd, maar Petra is zonder twijfel favoriet!
Elske S. juli 2020

Fantastische behandelingen.
Linda van der V. februari 2020

Door verhuizing van mijn vorige schoonheidsspecialiste ben ik op aanbeveling bij Petra terecht gekomen. Inmiddels ben ik drie keer geweest en het bevalt erg goed. Petra is professioneel, vriendelijk maar ook no-nonsense, ze adviseert (op verzoek) maar dringt je geen behandelingen of producten op. De salon ligt in het centrum en de ruimte is licht en rustig.
Dominique K. januari 2020

Sinds een jaar of vijf lig ik zeer regelmatig in de stoel bij Petra, tot volle tevredenheid. Petra is een gezellige professionele dame die staat voor vakmanschap en vol overtuiging werkt met mooie producten van het merk Neoderma. Tijdens de ene behandeling wordt er gezellig aan één stuk door gebabbeld, terwijl de volgende ondergaan wordt met slechts heerlijke relaxte muziek op de achtergrond. Eindresultaat is echter altijd gelijk, heerlijk ontspannen en relaxt en een mooie stralende huid. Petra .... een TOPPER!!!
Betsy P. november 2019

Bijna sinds de start van Petra haar bedrijf ben ik al klant. Al ruim 15 jaar nu. Inmiddels ben ik verhuisd naar Rotterdam, maar voor een behandeling van Petra rijd ik graag naar Weesp. Het is altijd vertrouwd, heerlijk bijpraten, maar ook tijd om tot jezelf te komen. Ontspannen, met een frisse huid en mooie wenkbrauwen kom ik weer naar buiten. Ik zou een behandeling bij Petra iedereen aanraden, wat ik dan ook geregeld doe. Dank Peet voor de vele jaren, fijne behandelingen en tot snel!
Sonja S. december 2018

Al ongeveer 7 jaar kom ik bij Petra, 2 x per jaar, om daar weer helemaal opgeknapt vandaan te gaan. Een fijne en gezellige behandeling, heerlijke producten op je huid, een lekker en fris gevoel na afloop. Mijn man heb ik een keer een behandeling cadeau gedaan voor zijn verjaardag. Hij vond het een heerlijk cadeau. Dus dames, en heren ook, als je eens een keer verwend wil worden is dit het juiste adres.
Cintha de L. december 2018

Ik kom al meer dan 10 jaar met veel plezier bij Petra in de salon. De eerste kadobon kreeg ik 10 jaar geleden van mijn moeder (ook een trouwe klant) en sindsdien ben ik nooit meer ergens anders geweest. Petra weet precies wat goed is voor mijn huid en door de jaren heen heeft Petra altijd nieuwe technieken bijgeleerd en producten aan haar assortiment toegevoegd. Er is altijd tijd voor een gezellig praatje maar ook niks zeggen met een prettig muziekje op de achtergrond is helemaal prima. Als ik na mijn behandeling naar huis ga, voel ik me altijd ontspannen en voldaan! Petra is de fijnste en professioneelste schoonheidsspecialist die ik me kan wensen en ik hoop nog vele jaren bij haar te mogen komen. Een aanrader voor iedereen die van uiterlijke verzorging en ontspanning houdt!!
Jill V. november 2018

Ik kom al heel veel jaren bij Petra dus eigenlijk zegt dat al genoeg. Altijd een warm welkom en heel professioneel. Petra blijft zich continue ontwikkelen en heeft daardoor een heel breed scala van waaruit ze kan kiezen wat voor jou huid het beste is. Er is altijd tijd voor een praatje tijdens de behandeling maar ook een heerlijk moment van stilte tijdens de massage. Na afloop voel je je echt weer een ander mens en mijn huid ziet er weer een stuk beter uit. Dank je wel lieve Petra!!
Sandra D. oktober 2018

Heel professioneel, Petra verstaat haar vak! In deze prachtige, gezellige salon word je echt in de watten gelegd.
Miranda H. september 2018

Petra weet je heel goed op je gemak te laten voelen zodat je heerlijk ontspannen de behandeling kan ondergaan. Ook heeft Petra een goede vakkennis en is zij eerlijk, er word je niet iets opgedrongen. Ik ben heel blij dat ik klant mag zijn en zal haar ook zeker aanraden als schoonheidsspecialist.
Karin P. augustus 2018